főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Aki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek: Seerga nyelvi központ

Aki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek:Svéd, Német, Olasz, Francia, Spanyol, Holland, Orosz, Angol Nyelvoktatás, nyelviskola

A weboldal hamarosan Olasz, Német, Francia, Spanyol, és Orosz nyelven is elérhető lesz. Mindez köszönhető a Seerga Nyelvi képzések iskolájának. Évről-évre mind többen adják nyelvtanulásra a fejüket.
Van, akit a tanulásvágy hajt, van, akit a kíváncsiság, van, aki utazás előtt szeretné az adott ország, térség nyelvét valamelyest elsajátítani, és többségben vannak azok, akiknek a munkája vagy tanulmányai követelik meg, hogy rendelkezzenek nyelvtudással. Összességében tehát elmondható, hogy egyre tágul a társadalomnak az a szegmense, amelynek használható nyelvtudásra van szüksége.

Számos nyelviskola, magántanár kínálja szolgáltatásait országszerte, és akkor még nem beszéltünk a különböző – interneten keresztül – otthoni felhasználásra kínált önfejlesztő, autodidakta módszerekről. Nem mehetünk el azonban amellett a tény mellett, hogy azok többsége, akik nyelvet kívánnak tanulni, rögtön leszögezi: időből van a legkevesebb, ellenben minél gyorsabban szükség van arra a bizonyos tudásra.

Sok egyéb mellett ebben más, ebben tud többet, különlegeset kínálni a SEERGA Nyelvi Központ. A nevében is benne van, hiszen a SEERGA egy szóösszevonás. Három szóé, amely egyben ars poeticánk is: sebesség, eredmény, garancia. Az első kettőre adott esetben könnyen legyinthet az ember, hiszen egyetlen nyelviskola sincs, amely azzal igyekezne megszerezni potenciális hallgatói bizalmát, hogy azt ígéri: a lehető leglassabban és lehetőleg a megfelelő eredmény híján végzi a tanuló a tanfolyamot, hogy azután újabb „körre” fizessen be. Ahogyan pékség cégérén sem láttuk még vendégcsalogatóként: „ Száraz péksütemények rossz áron”.

Nos, egyik különlegességünk nevünk és ars poeticánk harmadik szavában rejlik: garancia. Szerződésben vállaljuk, hogy amennyiben az előzetes szintfelmérés alapján előirányzott óraszám nem hozza meg az elvárt tökéletes eredményt, akkor további díjmentes oktatást nyújtunk hallgatónknak, de ez igen kevés alkalommal fordult elő, és az is csupán néhány plusz órát kívánt. Hogy miért vállal ilyet egy nyelviskola, amely szolgáltatást( és nem terméket ) nyújt? Ez a kérdés is bárkiben joggal felmerülhet. Hiszen a fodrásznál sem kapunk egy kis átszínezést grátisz, ha mégsem tetszik a szín, amelyet elképzeltünk magunknak.

Egyebek mellett azért, mert szakmai vezetőink együttesen huszonöt évet töltöttek a felnőttképzésben nyelvtanárként, készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Közvetlenül vagy közvetve 90 000 esetben elemeztük az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, az arra válaszul nyújtott szolgáltatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat. Napi szinten foglalkozunk jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk, és dolgozunk azok megoldásain. Módszereinkkel magunk is tanultunk, tanulunk, hallgatóinktól pedig szintén folyamatosan tanulunk.

Az utolsó 100 tanfolyamot igénybe vett hallgatónk közül 97-en megfelelően, az előzetes szintlépési célnak megfelelően haladtak és végeztek. A 97 szintlépési vállalásból 21 esetben kellett az eredeti óraszámot megnövelni, 5-10 közötti óraszámmal, a 60 vagy 70 vállalt óra helyett, ez a fentebb is említetteknek megfelelően - az eredeti díj módosítása nélkül történt.

Fontos tudni, hogy egyedi módszerünk a gyors, hatékony nyelvtanulás mellett növeli a koncentrációs képességet, vitalizál és számos egyéb pozitív élettani hatással bír. Érdemes ellátogatni a Facebook-ra is, ahol SEERGA Nyelvi Központ néven találhat meg bennünket, s ahol személyes hangvételű rövid-videóinkból ezekről is többet megtudhat.

A többi között azért támogatjuk a „Vitorlás Földkerülés 2016-2019” expedíciót, mert ahhoz hasonlóan mi is küldetésünknek érezzük, hogy mindazzal, amit adni tudunk a hozzánk fordulóknak, azaz, hogy a magyarok és a magyar név „körbeérhessék, körbejárhassa” a világot: valóban értéket, kézzelfogható segítséget nyújtunk. Hogy meg tudjuk mutatni magunkat, nemes céljainkat, hírét vihessük országunknak, az itt élők életének, mindennapjainak. Mindemellett Légrádi Márk eddig egyedülálló vállalkozását minden magyar ember számára példaértékűnek tartjuk. Márk hatalmas tettre tette fel a következő több mint 3 évét azzal, hogy dacolva a természet erejével, minden veszélyével, az expedíció számos lehetséges buktatójával beteg gyermekeknek nyújtson segítő jobbot azáltal, hogy számos országban megfogja az ott élő emberek segítő jobbját. S e láncot hazáig hozva sok gyermek életét megmentse. Noha a világot nem kerülhetjük meg mindannyian egy vitorláson, de legyen előttünk mindig példaként, hogy ami nagyban megtehető, mint amilyen ez az expedíció, azt kicsiben, bármilyen aprósággal a hétköznapokban mindannyian gyakorolhatjuk. Akár a világot kerüljük meg, akár „csak” egy mosolyt küldünk egy idegen felé az utcán, aki szomorú tekintettel jön szembe velünk, a szólás – átvitt értelemben is – igaz: Navigare necesse est! Sok sikert, szerencsét kívánunk Légrádi Márknak!

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés