Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Útitárs program:

Elkezdtük a szakaszok kiírását, ahova útitársak jelentkezését várjuk 🙂 Klikk…….

Az útitárs programhoz csatlakozhatnak gyerekek, gyerektábor jelleggel és csatlakozhatnak felnőttek, Kabin Charter jelleggel!

Hogy lehetséges ez? Ez csak kabincharter jelleg, mert nem vagyunk utazási iroda és nem is célunk azzá válni. Viszont az Egyesületünk alapszabálya szerint, Bárki, aki pénzügyi támogatást nyújt, az út megtételéhez, jogosult személyesen ellenőrizni, a támogatás felhasználását.

Aki támogatja azt, hogy a hajó eljusson Pl. Rómától Barcelonáig, a meghatározott támogatási összeggel, akkor Ő jogosulttá válik ellenőrizni személyesen az út megtételét!

A Vitorlás Földkerülés egy nemes célért vitorlás  úthoz akár Ön is csatlakozhat, és mindeközben hozzájárul Gyermekéletek megmentéséhez.

Egyesületünk a Természetesen az Egészségért SE (TEST SE) egyedülálló módon azért tuja az adományokat 100%-ban továbbítani a Gyerekeknek, mert a hajóúthoz kabin charter (cabin Charter, kabin bérlés) jelleggel lehet csatlakozni, az Önnek tetsző szakaszon.

A hajóra érkező vendégek, utasok hozzájárulása a hajóúthoz fedezetet biztosítanak a földkerülés megtételéhez.

Milyen élményeket nyújthat egy kabin charter?

– részesévé válhat egy Földkerülő vitorlázásnak

– a hajó célirányosan halad előre ezért nem kell visszamenni a báziskikötőbe, folyamatosan új állomásokon, településeken, kikötőkben állunk meg

– egy szakaszra maximum 6 utas jöhet, így biztosítva a nyaralás, kényelmes élményét

– a szakaszok rászámolt plusz napokkal kerülnek meghatározásra, így ha van egy kis hangulatos város, vagy falucska, ahol szívesen eltöltenénk pár napot, van rá lehetőség

– az útvonalak reptértől-reptérig kerülnek kialakításra a kényelmes, gyors utazáshoz, ezért a szakaszok különböző hosszúságúak, így nem kell ragaszkodnunk a szombattól-szombatig vitorlázáshoz

– a hajó egy 44 lábas, 14 méter hosszú, 4 kabinos és két fürdőszobás egyedi építésű modell, ami arra hivatott, hogy erős szeleket is kibírjon és minden kabin úgy lett kialakítva, hogy kabinonként két vendég akár egy hónapnyi ruházatot is kényelmesen elpakoljon

– ha Ön a vitorlázik és gyűjti a Tengeri Mérföldeket, miért ne tenné ezt az Óceánon, vagy akár Görögországban a szelek hazájában?

– ha búvárkodik, erre is van lehetőség, a lenyitható hátsó rész, fartükör a búvárkodást helyezi előtérbe és a hajón lehetőség van a búvárpalack töltésére, hangtalanul, így már csak a vágy hiányzik akár egy éjszakai merüléshez

Ha Ön úgy gondolja, hogy nyaralna egy Vitorlás Földkerülő úton haladó hajón, akár a Kedvesével, akár a Barátjával, vagy egyedül, most még vár Önre egy kabin.

 

Ha küld egy e-mailt az elérhetőségeivel, a szakaszok pontos meghatározását követően, a meghirdetés előtt megküldjük Önnek az útvonalakat így Öné az elsőbbség. e-mail:info"@"foldkerules.hu
Légrádi Márk
Skipper

A Weboldalon bemutatott projekt nagymértékben tárgyi eszköz támogatásból valósul meg. Sajnos vannak olyan tételek, amiket a megvalósításhoz meg kell venni, ehhez tud Ön segítséget nyújtani.

Legyen Ön is részese ennek a nemes útnak, vegyen részt benne, támogassa a megvalósítást!

A 2008-óta működő Természetesen az Egészségért Sportegyesület (TEST) 2440 Százhalombatta Liszt Ferenc Stny. 51. adószám: 18721072-1-13, nyilvántartási száma: 5278, nyilvántartásba vételi határozat száma: Pk.60166/2008/1/II, 2008.05.27. fogadja a támogatásokat.

Hogyan támogathatom a Projektet?

Átutalással:
rövidített név: TEST
Számlavezető Bank: Magnet Magyar Közösségi Bank
számlaszám: 16200106-11565455
IBAN: HU22 1620 0106 1156 5455 0000 0000
BIC/ SWIFT : HBWEHUHB

A “Jelképes” ajándékokat kizárólag Magyarországra tudjuk postázni.

Most, aki 10.000 és 30.000Ft között támogatja a projektet, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott réz karkötőt kap ajándékba.

Aki 30.000Ft felett támogatja a hajóépítést, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott ezüst karkötőt kap ajándékba.

Adjon, hogy adhassunk!

Köszönöm szépen a segítségét: Légrádi Márk

Paypal rendszeren keresztül.

Gyermekek támogatása

MagnetBank számlával rendelkezők. Minden bankkártyával rendelkező Magnet Bankos ügyfél beállíthatja a Természetesen az Egészségért Sportegyesületet (TEST SE) a KAP kártyaprogramban így támogatva az egyesületet.

Cégként történő támogatás esetén posta fordultával támogatói szerződést küldünk Önnek.

A hajó indulásáig ez az összeg a hajó építésére lesz felhasználva, indulást követően, a Gyermekek kapják meg 100%-ban.

Close Menu