Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Akik a Földkerülést támogatják:

Köszönjük a segítséget, támogatást, amelyek nélkül a Vitorlás Földkerülés egy Nemes Célért Projekt nem valósulhatna meg.

Ha az Ön cége még nem csatlakozott egy, közel tízévente megismétlődő eseményhez, amivel Nemes célok elérése mellett, nemzetközi szinten figyelmet kaphat az Ön cége, kérem olvassa el az ITT letölthető Médiaajánlatot.

partnereink és támogatóink:

Kiemelt Támogatóink:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az üvegszálat és műgyantát biztosítja

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az üvegszálat és műgyantát biztosítja:

GRM Systems Kft.
egy progresszív vállalat, aki termeléssel és értékesítéssel foglalkozik. Kompozit anyagok használata a racing hajók,árbóc építéshez, ultrakönnyű repülőgépek, versenyautó és motorkerékpár alváz, szörf és szörf deszkák, csónakevező, jégkorong-botok, nyomtatási hengerek, orvosi felszerelések és egyéb alkalmazásokra használható. Cégünk 2004-ben alakult, széles választékot kínalunk, ami közé tartozik a carbon és cevlar szövet, beleértve a hibrideket, üveg-szövet, alumínium szövet, diolen réteg szövet, szendvics és méhsejt anyagok, epoxigyanták, és sok minden más. A teljes ajánlatunkat a katalógusban vagy a web oldalunkon található meg: www.grm-systems.cz tovább..

Aki a hajó szállítást biztosítja számunkra: Kárai Trans

Aki a hajó szállítást biztosítja számunkra:

Kárai Trans. Megoldás a SÚLYos problémákra. Látványos és bonyolult művelet a daruzás és a közúti teherszállítás. Legyen szó 45 méter hosszú szélerőmű lapátról, vagy hat méter széles boros tartályról, mi megoldjuk az emelést és a szállítást. Egytestű vitorlás hajó, motorcsónak és katamarán motoros és vitorlás hajó szállítása. tovább..

mibilszolgáltató

Aki a mobilhálózaton történő telefonbeszélgetést támogatja az út során:

A Netfone Telecom az egyetlen országosan elérhető, magyar tulajdonú mobilszolgáltató, válaszd itt is a hazait!

  • Személyes ügyfélszolgálatunk időt, pénzt takarít meg neked, elfelejtheted a sorban állást.
  • Jóbarát, Családi és Korlátlan csomagjaink között számos egyedi, felhasználóbarát elemet találsz.
  • Gondos ügyfélkezelés, ügyintézés akár otthonod kényelmében.
  • Tarifacsomagok minden igényre, kedvező árakkal.– Országos lefedettség, stabil technikai háttér.

partnereink és támogatóink:

Aki a hajóépítéshez a kéziszerszámokat biztosítja:  HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft.

Aki a hajóépítéshez a kéziszerszámokat biztosítja:

HiKOKI Power Tools Hungary Kft. A japán HiKOKI a HITACHI Koki cégnek (a HITACHI szerszámgépipari üzletágának) a HITACHI cégcsoportból való kiválásával jött létre. A HiKOKI 70 éves múlttal rendelkezik a professzionális, magas minőségű, innovatív, akkumulátoros, hálózati és pneumatikus kéziszerszámok, valamint kerti gépek gyártása terén. 1995-től van jelen a magyarországi piacon.

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az informatikai fejlesztést biztosítja:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az informatikai fejlesztést biztosítja:

BSCE
A BSCE a nemzetközi Solidius Cégcsoport tagja. Elsődlegesen pénzintézeteknek és telekommunikációs cégeknek szállítanak egyedi szoftver megoldásokat, a legkülönbözőbb területere (alaprendszerek, üzleti intelligencia megoldások, workflow és front end szoftverek, CRM megoldások, okos telefonra és tabletekre írott applikációk). Irodáik Magyarország, Svájc, Németország, Ausztria

Hajó sekli, veret, horgonylánc

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a seklit és horgonyláncot biztosítja:

 

Aki elkészítette számunkra az egyedi karkötőket:

 

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges konyhai felszereléseket biztosítja:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges konyhai felszereléseket biztosítja:

BUTLERS
Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, okos dolgokat létrehozni.

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges Led lámpatesteket és fényforrásokat biztosítja:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges Led lámpatesteket és fényforrásokat biztosítja:

LIONSZOLG Kft. A LIONSZOLG professzionális ipari és lakossági LED világítóeszközök, valamint LED falak forgalmazásával és világítás korszerűsítési/kiépítési projektek teljes körű kivitelezésével foglalkozik.
Napjainkra a LED technológia fejlettsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hagyományos fényforrást LED-re váltsunk, de továbbra is fontos a megvásárolt termékek gondos kiválasztása, annak érdekében, hogy a LED-es fényforrásokhoz kapcsolódó előnyöket ki lehessen használni, mint pl. a hosszú élettartam és a fénymegtartás.

Aki a hajó hőszigetelését biztosítja számunkra Novalak Kft.

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a könnyű és vékony szigetelést biztosítja:

Novalak Kft. A Ceramic Magic Ball bevonat kitűnő hővisszaverő képességekkel rendelkezik. A termék a sugárzó hőt veri vissza alapanyagának köszönhetően. A könnyen alkalmazható anyagot, mely kitűnő hővisszaverő képességekkel rendelkezik, és csökkenti a hőelnyelést 0,5-1 mm rétegvastagságban felhordva a hősugárzás 90%-t veri vissza!
A meleg hónapokban így csökkentvén a helyiség túlmelegedését, téli hónapokban egyenletes, gyors felmelegedést biztosít.

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a magas minőségű csaptelepeket biztosítja:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a magas minőségű csaptelepeket biztosítja:

KLUDI
Német minőségi fényes szerelvények forgalmazója.

Aki a Földkerülő út alatt az időjárás előrejelzést biztosítja számunkra:

Aki a Földkerülő út alatt az időjárás előrejelzést biztosítja számunkra:

OMSZ
Országos Meteorológiai Szolgálat

Aki a szárazföldi rendezvényeinkhez a helyszínt biztosítja.

Aki a szárazföldi rendezvényeinkhez a helyszínt biztosítja:

Az Európa Rendezvényiroda. Az Európa Rendezvényiroda 2001 óta nyújtja professzionális rendezvényszervezői és catering szolgáltatásait, megalakulása óta folyamatosan fejlődik, bővül szolgáltatásainak köre. A Rendezvényiroda célja, hogy ügyfelei minden egyedi igényét kielégítse: legyen szó akár szárazföldi eseményről – mint például tréningek, workshop-ok, konferenciák, évfordulók, bulik, stb. – vagy akár egy olyan alkalomról, mely különlegesebb helyszínt kíván, például egy hajó fedélzetét.

Aki a Földkerülő út alatt a navigációs térképet biztosítja:

Aki a Földkerülő út alatt a navigációs térképet biztosítja:

World Gate Kft.
World Gate Kft. A legnagyobb navigációs szaküzlet Budán, Tengerre, Balatonra és szárazföldre. Minden speciális eszköz túrázáshoz, rallizáshoz, hegymászáshoz és vitorlázáshoz ITT kapható.

Aki a Földkerülő út alatt a műholdas telefonkapcsolatot biztosítja:

Aki a Földkerülő út alatt a műholdas telefonkapcsolatot biztosítja:

EuSatTel
EuSatTel Közép Európa legnagyobb műholdas telekommunikációs eszközök forgalmazója. WorldGate Kft. H-1036 Budapest Kolosy tér 5-6. fsz. 17.
 

Aki a hajóhoz szükséges állókötélzetet biztosítja számunkra.

Aki a hajóhoz szükséges állókötélzetet biztosítja számunkra:

Menet Trend Kft.
Rozsdamentes kötőelem specialista ipari felhasználóknak. Épületvasalatok, forgalmazása, csőszerelvények, ipari gyors csatlakozók és hajóveretek. tovább..

Aki a rozsdamentes anyagokat hegeszti össze számunkra:

Aki a rozsdamentes anyagokat hegeszti össze számunkra:

AGM beton Zrt.
Az AGM Beton Zrt. saját gyártóbázisán nagyátmérőjű vasbeton csöveket gyárt, valamint csöveinek és egyéb előre gyártott vasbeton termékeinek felhasználásával jelentős vállalkozási tevékenységet folytat a mélyépítés területén. tovább..

Aki a Földkerülő vitorlás hajó vízvezeték rendszerét biztosítja:

Aki a Földkerülő vitorlás hajó vízvezeték rendszerét biztosítja:

Kis izolátor Kft.
Építmények, épületek, műtárgyak utólagos szigetelése, megerősítése injektálásos technológiával. Épületgépészeti Nagykereskedésként hazai és külföldi gyártók kiváló minőségű termékeit forgalmazzuk.

Aki a rendezvényeinken a tökéletes borokat biztosítja:

Aki a rendezvényeinken a tökéletes borokat biztosítja:

Borguru
A BORGURU három fő profilja a bor és champagne-kereskedelem, a szőlőfajtaspecifikus Riedel poharak, illetve a Nachtmann kristálytermékek magyarországi forgalmazása. A borforgalmazás során célunk, hogy Európa vezető borászatait képviselve hazánkban széles körben ismertessük meg a klasszikus borfajtákat, kedveltessük meg a champagne-fogyasztást.
Küldetésünk továbbá, hogy ismertté tegyük az akár mindennapi használatra szánt, a mai kor igényeinek megfelelő Nachtmann kristálytermékeket, illetve a Riedel márkát, amely minden klasszikus szőlőfajtára megalkotta a fajtapoharat, melyet a világ vezető éttermei és borászatai egyöntetűen használnak és ajánlanak..

Aki a Földkerülő vitorlás hajó kárpitozását végzi:

Aki a Földkerülő vitorlás hajó kárpitozását végzi:

Antikmester Kényelmes és igényes otthon… Az Ön álmának valóra váltása számunkra hivatás! Bútorkárpitozás, restaurálás, új és egyedi bútorok tervezése és készítése, ajtó- és falkárpitozás, lakberendezés szolgáltatásunk hátterében.

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a szükséges kötélzetet biztosítja

Aki a vitorlás hajóhoz a szükséges kötélzetet biztosítja:


Galco Kft.
Egy kötélnek mi más lehetne, a legnagyobb tesztútja egy földkerülésen kívül?

Hagyomány és fejlődés. E két fogalom foglalja össze a Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft. sikerét, mely tapasztalaton, megbízható minőségen és folyamatos megújuláson alapszik. tovább..

Aki az különböző időjárási viszonyokhoz szükséges ruházatot biztosítja:

Aki az különböző időjárási viszonyokhoz szükséges ruházatot biztosítja:

PelsoNauta
Hajós ruházat hajósoktól hajósoknak. Hiánypótló, minőségi magyar termékek, melyek főként a vitorlázók igényeit hivatottak kielégíteni. Évtizedes ruhaipari, vízi sport és vitorlázó tapasztalatunk összeolvasztásával kerülnek a PelsoNauta termékek műhelyünkből a fedélzetre azzal a céllal, hogy vitorlázás közben praktikus viseletet nyújtsanak, a parton pedig sugallják a ‘Hajós életérzést’ – akár hétköznapokon is felidézve a vízre szállás élményét…

Aki a grafikai elemeket létrehozza, a weboldal arculatát megtervezte és minden grafikai munkát elkészít

Aki a grafikai elemeket létrehozza, a weboldal arculatát megtervezte és minden grafikai munkát elkészít:

Hammergrafika. A hammergrafika kiadványszerkesztéssel (dtp), grafikai tervezéssel, nyomdai előkészítéssel foglalkozik.
Névjegykártyától a molinóig, kis terjedelmű kiadványoktól a nagyobbakig, a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, igény szerint.
– arculattervezés
logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, stb.
– időszaki kiadványok kiadványszerkesztése

Aki a hajósablont 2mm pontosan teljesen felmérte és 3D formába öntötte

Aki a hajósablont 2mm pontosan teljesen felmérte és 3D formába öntötte:

Geolink 3D
Alapszolgáltatásunk a háromdimenziós szkennerrel történő felmérés, valamint a mért adat többcélú feldolgozása. A módszer előnye, hogy kevés időt igényel, a teljes térszínt rögzíti, színes kép is létrejön és a pontosság elérheti a két millimétert. Légi fényképezés robothelikopterrel.

Aki a hajóépítés rögzítéséhez és a három és fél éves úthoz a vízálló Full HD kamerákat biztosítja:

Aki a hajóépítés rögzítéséhez és a három és fél éves úthoz a vízálló Full HD sportkamerákat biztosítja:

Bitframe Full HD kamerák minden sporthoz, vízálló kivitelben, azonnal raktárról! Kamerák, vitorlázáshoz, kerékpározáshoz, Full HD sport kamerák könnyű búvárkodáshoz, 30m mélységig és kamerák minden sportághoz.

Aki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek:Svéd, Német, Olasz, Francia, Spanyol, Holland, Orosz, Angol Nyelvoktatás, nyelviskola

Aki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek:

Seerga nyelvi központ
. A weboldal hamarosan Olasz, Német, Francia, Spanyol, és Orosz nyelven is elérhető lesz. Mindez köszönhető a Seerga Nyelvi képzések iskolájának. Évről-évre mind többen adják nyelvtanulásra a fejüket. Van, akit a tanulásvágy hajt, van, akit a kíváncsiság, van, aki utazás előtt szeretné az adott ország, térség nyelvét valamelyest elsajátítani, és többségben vannak azok, akiknek a munkája vagy tanulmányai követelik meg, hogy rendelkezzenek nyelvtudással. tovább..

Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek.
Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.
Menzou Dental hitvallása: Tőled mosolyog a világ!

Egy fogfájás az Óceán közepén rém állommá teheti az utat, ennek kiküszöbölésében segít a:

Menzou Dental Fogászati klinika.
Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek. Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.
Menzou Dental hitvallása: „Tőled mosolyog a világ!” tovább..

A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják.

Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank

MagNet Magyar Közösségi Bank
. A Vitorlás földkerülés egy nemes célért 2016-2019 célja, az Életmentő műtétre váró Gyermekek megsegítése, úgy, hogy több mint száz rendezvényt bonyolítunk le három és fél év alatt a világ számos országában.
Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank, ahol segítik a munkánkat és nem csak a pénzt nézik, hanem a munkatársak mint érző emberekként, egyként mellénk állnak. tovább..

Pénzügyi Szponzor MAVIT Building Kft. építőipari kivitelező burkoló, festő, vízszerelő, villanyszerelő, kőműves

Pénzügyi Szponzor és egyszer használatos termékek:

MAVIT Building Kft.
A MAVIT Building Kft. építőipari felújítási, átalakítási munkákkal foglalkozó kivitelező cég, amely 1997 óta nyújt építőipari kivitelezési szolgáltatásokat ügyfeleinek. A három pontos minőség ellenőrzési rendszernek köszönhető a cég erőssége a kiváló minőség, a különböző építőipari szakágak (burkoló, festő, vízszerelő, villanyszerelő, kőműves) professzionális megszervezése, összehangolása, a precíz, részletes műszaki árkalkuláció és a rendkívül korrekt piaci magatartás.

A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az AlphaBioTec

A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az

AlphaBioTec
Az AlphaBioTec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ezen idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója. tovább..

A közel négy éves vitorlás földkerülő utat nyolc kamera folyamatosan rögzíti. Ezek a felvételek vágás után felkerülnek az internetre. Fontos, hogy egy stabil, megbízható web tárhelyen legyenek elhelyezve, ebben támogat minket az Aruba Cloud a profi VPS Cloud szerver szolgáltató.

Aki a web tárhelyet biztosítja számunkra.

Aruba Cloud
A közel négy éves vitorlás földkerülő utat nyolc kamera folyamatosan rögzíti. Ezek a felvételek vágás után felkerülnek az internetre. Fontos, hogy egy stabil, megbízható web tárhelyen legyenek elhelyezve, ebben támogat minket az Aruba Cloud a profi VPS Cloud szerver szolgáltató. tovább..

mibilszolgáltató
Villanyszerelési anyagok hajóba

Aki a földkerülő vitorláshajóba, a közel egy kilométer vezetéket biztosítja:


Elektro Profi Kereskedelmi Kft. SZÍNVONAL,  PROFIZMUS Képzett, elhivatott, rutinos csapatunk várja a vevőket, érdeklődőket műszaki tanácsadással, óriási raktárkészlettel. Villamossági termékeket forgalmazó nagy és kiskereskedelmi cég vagyunk, országos hálózattal 8 szaküzlettel (Pest, Buda, Győr, Szeged, Debrecen, Balatonlelle , Nagykanizsa, Miskolc) és budapesti központtal állunk Vevőink, Partnereink rendelkezésére.

hajófelszerelések, kötelező tartozékok

Aki a földkerülő vitorláshajóhoz, a kötelező hajózási felszereléseket biztosítja:

Trinexus Aqua hajósbolt. Hisszük, hogy mindenkiben benne van a vonzalom a víz, a vízpart, az ég és a víz kéksége között lebegő korlátlan szabadság izgalma iránt, és a lehetőség csak arra vár, hogy mindezt bebizonyítsa.

Ehhez szeretnénk hosszú távú, minden esetben olyan személyre szabott segítséget nyújtani, hogy piacképes áraink, szakmai tudásunk, jól képzett, partnercentrikus munkatársaink segítségével ne csak vásárlásával legyen elégedett, de érdeklődő kíváncsiságával és bizalommal kereshessen meg bennünket.
A Kolibri cég több mint 17 éve gyárt Európában felfújható halász, vadász és szabadidős célra felfújható gumicsónakokat.

Aki a földkerülő vitorlázás alatt, a partraszállásunkat lehetővé teszi:

NIKOL-IMPEX Bt. A kolibri színpompás trópusi madárka. Röptét a rendkívüli kecses könnyedség jellemzi, amely megtalálható a hasonló nevet viselő gumicsónakokban is. A Kolibri cég több mint 17 éve gyárt horgász, vadász és szabadidős célú felfújható gumicsónakokat az európai piacra. Közel két évtizedes tapasztalatuk a garancia a minőségi gyártásra és az elégedett ügyfelekre.

Építőipari szerszámok, kiegészítők

Aki a földkerülő vitorláshajó építésénél felhasznált egyszer használatos kiegészítőket biztosítja számunkra:

Bautool! A Bautool kéziszerszámok magas minőséget képviselnek az építőipari szerszámok piacán, annak minden szegmensét lefedik. Magyarországon piacvezető a burkoló, szigetelő, festő, gipszkartonozó, és vakolatszerszámok területén. Termékeink megtalálhatóak minden jelentősebb építőanyag kereskedésben, festék és barkácsboltban.

Aki a baktérium és vírusmentes utazásunkról gondoskodik:

Ózonlabor

Aki az utunk során a hajó és élelmiszerek sterilizálását biztosítja számunkra, Ózongenerátor segítségével. Így már biztos, hogy mellőzhetjük a nem kívánt utasokat is. A sárga zászlót (járvány van a hajón) el is dobhatjuk. tovább..

Aki a vitorlás földkerülés projekt weboldalát fejleszti és karbantartja:

Nyomott árakért minőségi weboldalt készít Cég, alapítvány és egyesület részére. Weboldal szinte ingyen! tovább..

További segítők:

Vlasits Gábor Hajómotor szerelő mester:

0670/312-0835, gaborvlasits@kukac@gmail.com

Aki a fényképeket készíti:

Légrádi Márk
Skipper

A Weboldalon bemutatott projekt nagymértékben tárgyi eszköz támogatásból valósul meg. Sajnos vannak olyan tételek, amiket a megvalósításhoz meg kell venni, ehhez tud Ön segítséget nyújtani.

Legyen Ön is részese ennek a nemes útnak, vegyen részt benne, támogassa a megvalósítást!

A 2008-óta működő Természetesen az Egészségért Sportegyesület (TEST) 2440 Százhalombatta Liszt Ferenc Stny. 51. adószám: 18721072-1-13, nyilvántartási száma: 5278, nyilvántartásba vételi határozat száma: Pk.60166/2008/1/II, 2008.05.27. fogadja a támogatásokat.

Hogyan támogathatom a Projektet?

Átutalással:
rövidített név: TEST
Számlavezető Bank: Magnet Magyar Közösségi Bank
számlaszám: 16200106-11565455
IBAN: HU22 1620 0106 1156 5455 0000 0000
BIC/ SWIFT : HBWEHUHB

A “Jelképes” ajándékokat kizárólag Magyarországra tudjuk postázni.

Most, aki 10.000 és 30.000Ft között támogatja a projektet, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott réz karkötőt kap ajándékba.

Aki 30.000Ft felett támogatja a hajóépítést, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott ezüst karkötőt kap ajándékba.

Adjon, hogy adhassunk!

Köszönöm szépen a segítségét: Légrádi Márk

Paypal rendszeren keresztül.

Gyermekek támogatása

MagnetBank számlával rendelkezők. Minden bankkártyával rendelkező Magnet Bankos ügyfél beállíthatja a Természetesen az Egészségért Sportegyesületet (TEST SE) a KAP kártyaprogramban így támogatva az egyesületet.

Cégként történő támogatás esetén posta fordultával támogatói szerződést küldünk Önnek.

A hajó indulásáig ez az összeg a hajó építésére lesz felhasználva, indulást követően, a Gyermekek kapják meg 100%-ban.

Close Menu