főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Aki a hajóhoz szükséges nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemezt biztosítja számunkra, ki lesz Ő?

Aki a hajóhoz szükséges nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemezt biztosítja számunkra, ki lesz Ő?

A hajó bútorzata fából készül. A látszó fa részek, fiókok, asztal, ajtó stb. mahagóni fából, míg a nem látszó rész, ami a fabútorok váza, szerkezeti elemek ilyen például az ágy szerkezet, illetve a hajótestnek biztosít tartást, nyír víz és főzésálló rétegelt lemezből.

Aki a hajóhoz szükséges nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemezt biztosítja számunkra, ki lesz Ő? A hajó bútorzata fából készül. A látszó fa részek, fiókok, asztal, ajtó stb. mahagóni fából, míg a nem látszó rész, ami a fabútorok váza, szerkezeti elemek ilyen például az ágy szerkezet, illetve a hajótestnek biztosít tartást, nyír víz ás főzésálló rétegelt lemezből.

Fontos, hogy a rétegelt lemez víz és főzésálló legyen, mert a hajóban lévő nedvességtől a hagyományos ragasztású fa rétegelt lemez hajlamos a szétválásra. A bútorzat fa szerkezete, azaz a nem látszó rész, az alábbiakból épül fel:
Összes rétegelt lemez mennyiség:
nyír víz és főzésálló rétegelt lemez 75nm
nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemez lemezvastagság: 15mm és 12mm

Mi az a fa rétegelt lemez? A rétegelt lemez a feldolgozott fa egyik leggyakoribb alakja, rugalmas, könnyen megmunkálható, javítható. A rétegelt lemezt a fűrészáruk helyett, elsősorban nagyobb szilárdsága miatt alkalmazzák. A rétegelt lemez lehet bükk fából, nyírből, indonéz fából, erdei fenyőből.

fa rétegelt lemez, falap, falemez, fatábla, bútorlap, könnyű falemez, táblásított falapok, bükk rétegelt lemez, nyír, Nyír, bükk, vörösfenyő, thermowood és okume rétegelt lemezek hajóhoz, hajóba, víz és főzésálló fa rétegelt lemez, falap, falemez, fatábla, bútorlap, könnyű falemez, táblásított falapok, bükk rétegelt lemez, nyír, Nyír, bükk, vörösfenyő, thermowood és okume rétegelt lemezek hajóhoz, hajóba, víz és főzésálló fa rétegelt lemez, falap, falemez, fatábla, bútorlap, könnyű falemez, táblásított falapok, bükk rétegelt lemez, nyír, Nyír, bükk, vörösfenyő, thermowood és okume rétegelt lemezek hajóhoz, hajóba, víz és főzésálló

• vissza a támogatókhoz
• tovább a bútorokhoz
• tovább a vitorlázathoz
• tovább a Fa rétegelt lemezhez


A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés